Aanbieder van leisteen vloer

Leisteen is een heel erg puur product. Het is een natuursteensoort. Het zichtoppervlak van leisteen heeft geen enkele bewerking ondergaan. U haalt dus echt iets unieks in uw woning! Middels een leisteen vloer haalt u de warmte van de natuur in huis. Dit geeft een prachtige uitstraling. Een leisteen vloer heeft een mooie gelaagdheid en kleurnuances. Zo ontstaat er een uniek geheel. Voordeel van deze vloer is dat het niet glad is, het is kleurvast en ze krast minimaal. Bij de firma totaaltegel kunt u terecht voor een leisteen vloer. Zij hebben meerdere varianten in hun assortiment; er is dus voor ieder wat wils! 

Leisteen vloer voor warmte

Een leisteen vloer heeft een levendige en eigentijdse uitstraling. U kunt deze vloer dan ook herkennen aan de gelaagdheid en de prachtige natuurlijke kleurnuances. Deze zijn namelijk in iedere tegel zichtbaar. Ook een groot voordeel is dat vuil niet direct zichtbaar is op de tegel. U kunt een leisteen vloer verkrijgen in tientallen kleuren; voornamelijk matte kleuren. Zo is er dus echt voor ieder wat wils!

Laat u adviseren

Wilt u graag advies van de expert? Totaaltegel geeft het graag aan u. Ze staan van harte voor u klaar om u van goed advies te voorzien. Neem vooral contact op wanneer u daar behoefte aan heeft, ze helpen u graag verder!

 

Reacties zijn gesloten.