ARAM Software & Consultancy

Kent u ARAM Software & Consultancy al? ARAM Software & Consultancy focust zich op de totale beheersbaarheid van de projectportfolio binnen projectgedreven organisaties. De missie van ARAM Software & Consultancy is “optimizing your project environment”. Met andere woorden, de projectomgeving binnen organisaties efficiënt en effectief in richten.

Software en consultancy

ARAM Software & Consultancy is onderdeel van de ARAM Group. Naast software en consultancy kunt u bij de ARAM Group terecht voor het opleiden en inhuren van uw mensen op gebied van projectmanagement. Terwijl de ARAM Academy is uitgegroeid tot het grootste Primavera opleidingsinstituut in de Benelux, zijn de drie detacheringtakken hard op weg om marktleider te worden in hun vakgebied. Circa tien procent van alle projectplanners in Nederland komt van de ARAM Group. Deze twee bewezen en succesvolle volumes zorgen er samen met ARAM Software & Consultancy voor dat u bij de ARAM Group terecht kunt voor uw complete projectmanagementinrichting.

Aram Academy

De Aram Academy is bij uitstek het opleidingsinstituut op gebied van projectbeheersing, projectmanagementvaardigheden en projectmanagementsoftware. De trainers verzorgen technisch bedrijfskundige opleidingen voor mensen die werkzaam zijn in de projectondersteuning en het midden- en hoger projectmanagement. ARAM Software & Consultancy is Gold Partner van Oracle Primavera. ARAM Software & Consultancy focust zich op de achterliggende problematiek bij het koppelen van tijd, geld en resources.

Reacties zijn gesloten.