Assertiever worden door middel van assertiviteitstrainingen

Merkt u dat u in bepaalde situaties moeite heeft om voor uzelf op te komen en uit te spreken wat u vindt? Dan is een assertiviteitstraining wellicht iets voor u. Door middel van een assertiviteitstraining kunt u assertief worden en leert u hoe u voor uzelf kan opkomen. Bij assertiviteit draait het erom dat u leert hoe u voor uzelf kunt opkomen zonder dat u hierbij een andere persoon in een kwaad daglicht stelt en onnodig kwetst. 

Assertiviteit is aan te leren

Het is zo dat bepaalde mensen van zichzelf al assertief zijn. Als u dat zelf niet bent hoeft u zich geen zorgen te maken dat u dit niet kunt worden. Het is namelijk zo dat assertiviteit is aan te leren. Tijdens de trainingen proberen psychologen u de juiste vaardigheden aan te leren. Voorafgaand aan de trainingen vindt nog een gesprek met Pyscholoog Luchie plaats waarin onder andere uw doelen worden besproken.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag trainingen volgen om assertiever te worden? Ga dan snel naar de website! Hier kunt u rustig lezen wat assertiviteit exact betekend en hoe zij proberen om u assertiever te maken. Op de website kunt u ook bekijken in welke plaatsen zij de trainingen geven.

Reacties zijn gesloten.