Badges bestellen?

Opzoek naar passende badges voor jouw bedrijf? Bij Clip4you verkopen ze diverse producten voor bedrijven, allemaal voor het business 2 business gebruik.  Ze hebben diverse producten in de aanbieding waaronder badges, maar ook visitekaartjes, pasjes en paperclips. Op alle producten is het mogelijk om bijvoorbeeld het bedrijfslogo of naam te drukken. Zo worden de producten een onderdeel van de huisstijl!

Diverse soorten badges

Bij Clip4you verkopen ze diverse soorten badges. Je kan kiezen welke aansluit op jouw behoeftes. Office badges: deze zijn gemaakt van aluminium en kunnen vaker worden gebruikt.  U kunt er bijvoorbeeld uw naam en bedrijfslogo op laten drukken. Ook hebben ze artica badges.  Deze badges zijn het goedkoopst. Hier kunt u bijvoorbeeld zelf de naam op een label printen erin schuiven. Maar bij Clip4you doen ze dit ook kosteloos!
Andere mogelijkheden zijn rubberen badges, deze zijn zachter van materiaal. Ook bieden ze badges aan van RVS. Deze zij buitengewoon stevig. Bedenk waarvoor u de badge wil gebruiken, onder welke omstandigheden ze gedragen worden. En kies de badge die daarbij past!

Heeft u een idee wat u nodig heeft? U kunt altijd bellen voor advies naar Clip4you. Zij helpen u graag verder. Bent u eruit wat u nodig heeft? Bezoek dan de website van Clip4you en plaats uw bestelling.

Reacties zijn gesloten.