Bedrijfs versus familierestaurant

Bent u opzoek naar een restaurant waar u zowel een bedrijfslunch of -diner kan organiseren? Maar een restaurant waar u ook gezellig met uw familie naartoe kan? Dan biedt de Appel in Hengelo een mooie uitkomst. Dit restaurant is zowel voor beide partijen geschikt.

De sfeer

Het restaurant heeft een echte familie sfeer. Het is er warm en gezellig, u zou het zelfs wat kneuterig kunnen noemen. Maar het biedt ook ruimte voor een zakelijke lunch. U kunt samen met uw zakenpartner of collega rustig praten in een van de wat rustigere plaatsen in het restaurant.

Maar kinderen zijn ook van harte welkom. Zij krijgen wat kleurtjes en een kleurplaat om zich lekker mee te vermaken. Veel kinderen voelen zich thuis in het restaurant, en het biedt alle ingrediënten voor een geslaagde familie avond.

Het eten

Voor ieder wat wils bij de Appel! Er wordt gewerkt met natuurlijke en pure smaken zodat eigenlijk iedereen het wel lust. Alles wordt vers bereid in de keuken en er wordt met verse producten gewerkt. Er is voor ieder wat wils! Denk aan schnitzel of een lekker stukje biefstuk, maar ook voor vegetariers en kinderen is er genoeg!

Meer weten over dit lekkere eten in Hengelo? Bezoek de site.

Reacties zijn gesloten.