Bedrijfsauto leasen voor uw bedrijf bij Veenhuizen

Op een gegeven moment groeit uw bedrijf dusdanig dat het tijd wordt om een bedrijfsauto te gaan leasen. Als u geen idee heeft waar u kan beginnen met het leasen van een auto, dan wordt het tijd om u zich hierin te verdiepen. Veenhuizen BV is een specialist op het gebied van bedrijfswagens.

Wat is Veenhuizen BV?

Voor het leasen van een bedrijfsauto kunt u terecht bij Veenhuizen BV. Zij verkopen en leasen diverse bedrijfsauto’s. Deze wagens zijn voor uiteenlopende doeleinden te geschikt zoals het vervoeren van rolstoelen, goederen, pakketten en ook koelvervoer. In dat geval wordt de bedrijfswagen speciaal omgebouwd om hiervoor te gebruiken. Tevens kunt u ook bakwagens en diverse modellen leasen bij dit bedrijf.

Twijfelt u over de keuze?

Veenhuizen BV adviseert u graag. Kom gewoon eens langs in de showroom en bespreek samen met een van de medewerkers uw wensen. Zij kunnen u adviseren over een geschikte auto en dat is prettig. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wilt u een specifieke auto laten ombouwen? Ook dat kan Veenhuizen BV voor u regelen. Voor alle auto’s rond de 3500 kg kunt u bij hen terecht. En wie weet gaat u straks ook een bedrijfsauto leasen.

Reacties zijn gesloten.