Begeleiding bij ADHD

Als de diagnose ADHD wordt gesteld kan dit veel vragen oproepen. Heeft u zelf ADHD of heeft u kind hier last van en wilt u graag hulp? Een ADHD coach helpt kinderen en volwassenen met ADHD omgaan. ADHD-Centrum Nederland gaat uit van positieve kanten van ADHD en behandeling.

Wat is ADHD?

ADHD is een meestal aangeboren en erfelijke afwijking van kleine onderdelen van de hersenen. Dit kan er voor zorgen dat u zich moeilijk kunt concentreren en snel afgeleid bent. Ook kunt u ondoordacht beslissingen nemen en te snel tot een actie overgaan. Daarnaast bent u nog lichamelijk overactief of voelt u zich altijd onrustig. Bij ADHD-Centrum Nederland werken coaches met verschillende specialisaties. Zij zijn erop gericht uw vaardigheden en inzichten te bieden zodat u kunt omgaan met ADHD.

De voordelen

Bij ADHD-Centrum Nederlandkunt u profiteren van de volgende punten: geen wachtlijst want u kan meteen terecht voor een eerste afspraak, het is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen, ook speciaal voor ouders, het is oplossingsgericht, u heeft geen doorverwijzing nodig en ook geschikt voor loopbaan coaching. Bent u benieuwd naar de ADHD begeleiding? Ze maken graag een afspraak met u voor een kennismaking. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.