Benieuwd wat u kunt gaan besparen door middel van de LoadAssistant?

Bent u ook benieuwd hoeveel u kunt gaan besparen door efficiënter te gaan werken? Neem dan nu nog contact op met Halter CNC Automotion. Zij hebben door middel van hun HALTER LoadAssistant een robot beladingssysteem in de markt waardoor u veel meer kunt gaan produceren zonder daarvoor extra medewerkers in dienst te hoeven nemen. De winst van uw bedrijf wordt direct verbeterd door alleen maar te vertrouwen op een ergonomische en compacte robot van de hoogste kwaliteit.

Kostenbesparing door middel van de LoadAssistant

De robot, LoadAssistant, is betaalbaar en flexibel. Daarnaast kan het worden gekoppeld aan een nieuwe of bestaande CNC (frees)machine voor de werkstuk belading van producten van 23-250mm. Door de eenvoudige werking hoeft u zelf geen voorkennis te hebben om deze robot te kunnen besturen. Er is dus geen enkele robot ervaring vereist.

Andere voordelen zijn de korte levertijd, de gunstige financieringsvoorwaarden en de lokale ondersteuning door gecertificeerde HALTER partners. Hierdoor is hulp altijd dichterbij dan u denkt.

Doordat de robot altijd doorgaat tegen lagere kosten, zal dit direct uw efficiency verbeteren en zal uw winst meer worden. Bent u benieuwd hoeveel u kunt gaan besparen met de LoadAsisstant? Bekijk dan nu de website van Halter CNC Automation en vraag direct meer informatie aan. Uw CNC freesmachine zal meer gaan opleveren dan voorheen.

Reacties zijn gesloten.