Bent u op zoek naar een fysiotherapeut?

Heeft u al een tijd last van lichamelijke klachten en weet u maar niet wat het is? Wellicht is een fysiotherapeut iets voor u. Fysique is zo’n fysiotherapeut. Zij ondersteunen een actief herstel. Hoe zij dit doen? Door middel van een actieve manier van behandeling en begeleiding. Andersom vragen ze deze actieve houding ook aan hun cliënten. Op deze manier halen zij altijd een optimaal resultaat. Fysique is gespecialiseerd op het gebied van orthopaedische- en sportrevalidaties. 

Over Fysique

Waar kunt u aan denken bij Fysique? Bijvoorbeeld aan klachten aan de nek, knie of schouder. Maar ook voor post-operatieve revalidatietrajecten kunt u terecht bij Fysique. Wilt u een comeback maken op een bepaald sportgebied? Ook dat kan met behulp van Fysique. Fysique doet dit door middel van fysieke training en conditionering. Dit kan in groepen worden verzorgd of individueel. Maar net hoe u het wilt hebben.

Fysiotherapie Dordrecht

Ook voor fysiotherapie Dordrecht kunt u terecht bij Fysique. Bent u nieuwsgierig geworden naar meer? Vraag dan een gratis e-consult aan. In dit consult krijgt u meer informatie over Fysique en over de planning voor uw klachten. U kunt tevens de website bekijken voor meer informatie. Hier vindt u ook de contactgegevens van Fysique; mocht u contact willen opnemen.

Reacties zijn gesloten.