Bij Flyboardschool Amsterdam kunt u leren flyboarden in Amsterdam

Flyboarden: de nieuwste rage in sportland. Heerlijk op het water trucs proberen, uit het water omhoog schieten en snelheid maken. Flyboarden is razend populair en dat is ook niet zo gek. Het is stoer, uitdagend en fun! Tevens is de sport geschikt voor jong én oud. Wilt u leren flyboarden in Amsterdam? Ga dan naar Flyboardschool Amsterdam. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over Flyboardschool Amsterdam

Wij bestaan sinds 2013. Ons doel is om u een heerlijke dag op en in het water te geven. Dit doen wij middels onze ervaren instructeurs die altijd voor u klaar staan. Samen met u zorgen zij voor een spetterend uitje: letterlijk!  Op onze website kunt u terecht voor meer informatie, tarieven en acties. Naast flyboarden kunt u bij ons ook andere sporten doen. Kent u bijvoorbeeld hoverboarden al? Nee? Ga dan snel naar onze website voor meer informatie ..

Alle informatie op onze website te vinden

Voor meer informatie over flyboarden in Amsterdam en Flyboardschool Amsterdam kunt u terecht op onze website. Heeft u nadien nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft

Reacties zijn gesloten.