Blijvende schoonheid

Het besluit om permanente make up bij PMU Studio Elegance te laten zetten brengt veel voordelen met zich mee. Zo is PMU Studio Elegance tot in de puntjes perfectionistisch, staat klanttevredenheid centraal en word er vol op aandacht geschonken aan de wensen van de klant zodat op deze manier hier goed ingespeeld kan worden. PMU Studio Elegance past de nieuwste technieken toe om de beste kwaliteit te geleverd. PMU Studio Elegance werkt daarnaast volgens de opgestelde hygiënevoorschriften van de GGD en is tevens ook in bezig van alle benodigde vergunningen van de GGD. 

Meer tijd over

Ik ben nooit tevreden geweest over mijn wenkbrauwen. Hierdoor moest ik iedere dag mijn wenkbrauwen met make up bijwerken, hier was ik veel tijd mee kwijt en werd ik het zat. Al eerder had ik van permanente make up gehoord maar ben er nog nooit mee bezig geweest. Al meer als 2 maanden heb ik nu mijn permanente wenkbrauwen en ik ben er super tevreden mee! Alleen voor de tijd die ik er mee bespaar vind ik de jaarlijkse behandeling het helemaal waard!

Bekijk alle voordelen en de tarieven van permanente make up op de website. Ook kunt u hier ook andere informatie vinden zoals voor-en na foto’s van klanten die u voor zijn geweest of de werkwijze.

Reacties zijn gesloten.