Bruiloft compleet dankzij een gehuurde pianist!

Ga je binnenkort trouwen? Dan heb je vast een hoop om te regelen? Van locatie, kleding, eten en natuurlijk: de muziek! Maar dat laatste is best lastig, zeker als je een wisselend gezelschap ontvangt. Een idee voor de muziek is om een pianist in te huren. Een pianist met een breed repertoire is Dick Schuur.

Een pianist die je kan inhuren is Dick Schuur

Ideaal als je je feestje wat wil opvrolijken met livemuziek is een pianist. Dick Schuur speelt diverse muziek op de piano en kan inspelen op de wensen van het gezelschap. Artiesten die hij onder andere ter gehore brengt zijn Adele, The Beatles, Marco Borsato en nog veel meer. Heb jij een liedje wat je graag wil horen? Informeer dan van te voren bij Dick Schuur wat de mogelijkheden zijn. Op de website van Dick Schuur kan je ook de nummers beluisteren die hij eerder heeft gespeeld. Zo krijg je een compleet beeld van zijn repertoire en wie weet heb jij straks nog meer zin in je feestje.

Meer weten over het huren van een pianist?

Surf naar de website van Dick Schuur en laat je enthousiasmeren door de prachtige muziek, en wie weet heb jij straks op jouw feestje ook wel muziek door het huren pianist.

Reacties zijn gesloten.