Catering van hoge kwaliteit

Op mijn 50e verjaardag wilde ik graag een groot feest geven met veel mensen. Door het lekkere weer kon dit feest in mijn eigen grote achtertuin in Zutphen worden gegeven. Over veel dingen was ik snel uit, alleen zocht ik nog een catering Zutphen. Ik gaf een feestje waar ik lang bezig mee ben geweest, en zocht dus ook een catering van de juiste kwaliteit. Zo kwam ik uit bij De Heideroos. Ik heb hier goede verhalen over gehoord en zo heb ik hun ingeschakeld. Ik was super blij met de catering! Het maakte mijn feest compleet.

Niet alleen voor catering

U kunt niet alleen terecht bij De Heideroos wanneer u op zoek bent naar een goede catering maar ook wanneer u een plek zoekt om een feestje of jubileum te geven of wanneer u een lekker hapje uit eten wilt. De Heideroos serveert alleen kwaliteitsgerechten, verder biedt De Heideroos niks minder dan service en sfeer. Bij De Heideroos bent u aan het juiste adres wanneer u een geslaagde middag of avond wilt hebben!

Bekijk de website voor alle informatie De Heideroos. Hier vindt u onder andere welke buffetten en afhaalsalades De Heideroos u biedt. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.