Convins uw verlengde in sales en marketing!

Bent u op zoek naar een partner in telemarketing? Dan moet u bij Convins zijn. Dit bedrijf is internationaal inzetbaar en heeft personeel met heel veel ervaring. Al uw zorgen zullen uit handen worden genomen door Convins. Denk aan het bijhouden van uw database en het maken van afspraken met bezoekers. U behaalt gegarandeerd optimaal rendement met de hulp van Convins. Daarom is het meer dan logisch dat u kies voor Convins als u partner in telemarketing.

Meer over Convins

Convins is een bedrijf met heel veel voordelen. Zij zullen uw verlengde van uw sales en marketingindeling zijn. Die doen zij onder andere doordat ze alleen maar vast personeel hebben. Dit zijn werknemers met veel kennis en ervaring op zoek. Deze zullen zeer inhoudelijke en sterke gesprekken met uw voeren, dit gaat niet via een script. Kwaliteit is het belangrijkste in het bedrijf. Het bedrijf is internationaal inzetbaar. Er zijn verschillende vestigingen in Nederland en Duitsland, maar het bedrijf is door haar native speakers ook in andere delen van Europa inzetbaar!

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de hulp van Convins? Ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie die u nodig hebt over onder andere de werkwijze en het bedrijf en u kunt direct een offerte aanvragen of contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.