Dakbedekking met zonnepanelen door Protect PBM

Eigenlijk is uw dak aan vervanging toe, maar u wilt toch ook graag op de kleintjes letten. Heeft u al eens gedacht aan een dakbedekking met zonnepanelen? De investering blijft staan, maar u heeft nu de kans om het terug te verdienen! U kunt na plaatsing van de zonnepanelen jarenlang profiteren van een zuinigere energierekening. Uw kunt uw investering vaak in 8 a  9 jaar terugverdienen. Een prima investering voor later toch? Protect PBM biedt u verschillende soorten zonnepanelen aan tegen een scherpe prijs. Wel werken ze altijd met gemonteerde Solar systemen. Deze hebben na 25 jaar nog steeds een minimaal vermogensopbrengst van 85%.

Wie is Protect PBM?

Allereerst staat PBM voor Persoonlijke Beschermings Middelen. Ze hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van dakbedekking en andere verwante zaken. Alle dakdekkers en monteurs van Protect PBM  zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de nodige diploma’s en certificaten. U kunt uw zonnepanelen dus met een gerust hart laten installeren door de monteurs van Protect PBM.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met dit dakdekker bedrijf? Vraag via de website meer informatie aan of ga direct voor een offerte. Deze is geheel vrijblijvend en gratis. U kunt dus gerust even kijken wat de mogelijkheden zijn met bijbehorend kostenplaatje.

 

 

Reacties zijn gesloten.