De aardstralen in de juiste verhouding

De juiste verhouding van kosmische straling en aardstralen zijn belangrijk voor de mensen. Je hebt namelijk een juiste verhouding tussen kosmische straling en aardstralen nodig voor uw eigen gezondheid. Veel diverse activiteiten kunnen een negatief effect hebben op deze juiste verhouding. En wanneer u geen juiste verhouding hebt kunt u last krijgen van lichamelijke en geestelijke energiehuishoudings problemen. Merkt u dat u last heeft van deze problemen? Neem dan een kijkje op onze site. Styriarte helpt u uit wanneer u last heeft van deze problemen.

Aardstralen verminderen de weerstand

Als u teveel aardstralen binnen krijgt wordt uw weerstand tegen ziekten verminderd. Dit komt omdat er teveel van de afweerkracht word gebruikt om de negatieve aardstralen te weerstaan. De beste manier om hier geen last van te hebben is om uit te wijken naar een plaats zonder stoorzones. Wanneer dit geen optie is kunt u aardstralen ook afschermen. Dit kan onder andere door varens of de huid van een wild zwijn onder uw laken in bed te leggen.

Voor meer informatie over aardstralen of andere zaken waar u bij Styriate terecht kunt zoals een trauma verwerken kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.