De Digitale Tachograaf van Global Road Systems

Voldoende rust is erg belangrijk voor uw chauffeurs. Als ze geen regelmatige pauzes hebben kan het gebeuren dat ze een slaaprijder worden, wat kan leiden tot ongelukken. De Digitale Tachograaf van Global Road Systems precies laat zien wat de rijd-en rusttijden zijn van uw chauffeurs. Een innovatief systeem dat de veiligheid zeker zal bevorderen.

Alles in een overzichtelijk schema

De digitale tachograaf kan gemakkelijk worden uitgelezen door het programma “Idha-Online”. Dit staat voor: Intelligent Drivers Hour Analyzer en geeft alle tijden waarin uw chauffeurs hebben gereden of hebben gerust, in een overzichtelijk schema weer. Naast de tijdschema’s, ziet u ook de snelheden van alle chauffeurs. Mocht er een boete binnenkomen dan weet u precies van wie hij afkomstig is en wanneer het is gebeurd. Vervolgens kunt u uw werknemer hier op aanspreken en voorkomen dat het vaker gebeurt. De chauffeurs kunnen zelf ook meekijken door ze allemaal een eigen login naam te geven. Het is dus een transparant systeem voor iedereen!

Contact opnemen met Global Road Systems

Indien u meer wilt weten over de Digitale Tachograaf van Global Road Systems dan kunt u via de website een vrijblijvende brochure aanvragen. U kunt uiteraard ook meteen bellen met een van de medewerkers.

 

 

Reacties zijn gesloten.