De kappers in Zutphen

Terwijl er vroeger nog veelvuldig gebruik werd gemaakt van de telefoongids, is deze hedendaags al bijna helemaal verdwenen. Alleen de oudere generaties maken nog gebruik van deze gids, terwijl de rest van de bevolking hedendaags gebruik maakt van het internet. Echter had je met een gids vaak wel in één overzicht duidelijk van welke kappers er in jouw regio te bevinden waren. Dit is met het internet altijd even zoeken, maar Zutphen Bruist heeft het voor deze mensen gemakkelijk gemaakt. Zij hebben namelijk een online gids opgesteld, waar jij in één overzicht een duidelijk beeld krijgt van bijvoorbeeld de kappers in jouw stad.

Alle kappers in één overzicht

Zutphen Bruist heeft het initiatief genomen om een soort van telefoongids te ontwikkelen, maar dan op het internet en speciaal voor de Zutphense bewoners. Het is lastig om als Zutphenaar te weten waar alle kappers zich bevinden. Misschien was je de vorige keer wel zeer ontevreden over een bepaalde kapper, en wil jij daarom graag dit keer naar een andere kapper. Alleen de vraag is: Welke?

Bekijk eens het overzicht van kapper Zutphen, en krijg direct een goed inzicht van de aanwezige kappers in Zutphen. Met Zutphen Bruist heb jij een duidelijk overzicht van alles in jouw eigen woonplaats.

Reacties zijn gesloten.