De sauna in Den Haag voor volledige ontspanning

Toe aan ontspanning en rust? Dan is de sauna precies waar u moet zijn. De warmte zal uw spieren doen ontspannen en hiermee zal uw geest dit automatisch ook worden. Bovendien kunt u in het wellness center naast een bezoekje aan de sauna brengen, ook massages en behandelingen ondergaan en een duik in het zwembad nemen, wat ook voor rust zorg. Kom daarom langs bij de sauna in Den Haag.

Welke sauna?

Als u graag in een sauna wilt, dan moet u bij Thermen Holiday zijn. Hier vindt u de aller beste sauna’s van Nederland. En niet alleen de beste, maar ook de meeste. U vindt hier namelijk veel verschillende sauna’s waardoor u altijd eentje kunt kiezen met bijvoorbeeld de temperatuur of een thema naar keuzes. Naast sauna’s heeft Thermen Holiday stoombaden en zwembaden en kunt u behandelingen en massages ondergaan. Denk aan een hammam massage. Lijkt u dit wel wat? Kom dan snel langs.

Openingstijden

Thermen Holiday is het hele jaar open, behalve op Nieuwjaarsdag. De rest van het jaar kunt u tussen 10 uur ‘s ochtends en half 12 ‘s avonds terecht in dit wellness centrum, bijvoorbeeld voor een hammam behandeling in Dordrecht. Het is mogelijk om met de nationale saunabon naar binnen te gaan.

Reacties zijn gesloten.