De youngtimer regeling van Elaska is top!

Een youngtimer is een auto van minimaal 15 jaar oud. Wanneer u een youngtimer bezit die een aantoonbaar lage kilometerstand heeft en van een hoog kwaliteit merk is dan kan uw auto nog jaren mee! De aanschaf is zeer gunstig en een youngtimer verliest weinig waarde. Wat heeft dit als resultaat? Dat u een lage afschrijving heeft! Wanneer u een zakelijke rijder bent heeft een youngtimer een zeer aantrekkelijk bijtellingstarief. Als zakelijke rijder geniet u echter van nog veel meer voordelen wanneer u in een youngtimer rijdt. Allereerst wordt de bijtelling gebaseerd op de economische waarde in het verkeer. De onderhoudskosten kunnen als kosten opgevoerd worden. Ook de afschrijving van de auto kunt u opgeven als kostenpost. Wilt u meer weten over de youngtimer regeling? Elaska vertelt u er graag meer over! 

Welke voordelen kunt u verwachten?

Bij Elaska geniet u van de laagste premiegarantie. Daarnaast is Elaska een Fehac Businesspartner. Dit bedrijf maakt ook gebruik van speciale verzamelpolissen en u krijgt advies van echte experts. De schadeafwikkeling is tot slot ook erg snel. Niet zo gek dus dat dit bedrijf vele tevreden klanten tot haar klantenbestand mag rekenen.

Meer lezen over de youngtimer regeling?

Wanneer u geïnteresseerd bent in meer informatie over de youngtimer regeling, dan verwijzen wij u graag door naar de website van Elaska.

 

Reacties zijn gesloten.