Digitaal ondertekenen, iets voor u?

Bent u ondernemer? Dan herkent u zich waarschijnlijk wel in de volgende situatie. Een grote stapel papieren ligt op uw bureau; te wachten tot er een handtekening door u wordt ondergezet. Evidos heeft dé oplossing hiervoor gevonden, namelijk: elektronisch ondertekenen. Elektronisch ondertekenen scheelt u veel tijd en daarmee geld. Op deze manier kunt u uw diensten en producten efficiënter aanbieden. Wat uw situatie ook is; voor elke situatie heeft Evidos een passende oplossing. Zij maken het mogelijk om allerlei soorten documenten en formulieren digitaal te ondertekenen, te waarmerken of aangetekend te versturen. Nieuwsgierig naar meer? 

Over Evidos

Maar wie is Evidos precies? Evidos staat voor Evidence in Online Services. Kortom: zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitale ondertekening. Al meer dan 10 jaar is Evidos nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor documenten ondertekenen. Het is natuurlijk belangrijk dat u weet met wie u zaken doet. Een digitale transactie moet dezelfde juridische waarden hebben als op papier.

Digitale ondertekening?

Bent u er uit? Een digitale ondertekening wat voor u? Bekijk dan de website van Evidos. Tevens staan hier de contactgegevens van Evidos Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf en ontdek de vele voordelen van een digitale ondertekening.

Reacties zijn gesloten.