Diverse evenementen op het water

Op zoek naar een evenement waarbij iedereen een ervaring rijker word? Dan is Rederij Celjo zeker een bedrijf waar u moet zijn. Rederij Celjo biedt verschillende arrangementen op het water waaronder een vergaderarrangement en trouwarrangement. De arrangementen kunnen van ‘s ochtends tot ‘s avonds zijn. Wilt u een keer op een bijzondere manier van zonsondergang genieten? Dat kan ook! Rederij Celjo biedt ouderwetse gastvrijheid in een hedendaags pakketje. Ook kunt u genieten van heerlijke buffetten. Hierbij heb je buffetten voor lunch, avondeten en tussendoor waarbij er koud en warm wordt geserveerd. 

Een keer wat anders

Rederij Celjo biedt een vergaderarrangement. Hierbij kunt u samen met uw collega’s onder het genot van een hapje en drankje authentieke steden en dorpjes langs varen. Op de boot zelf word voor eten, muziek een een gezellige sfeer gezorgd. Een ultieme ervaring om een keer mee te maken. Rederij Celjo biedt twee verschillende schepen waarbij allebei gelegen in Arnhem, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Hattem, Kampen, Wageningen, Wijhe, Zutphen en Zwolle.

Voor meer informatie over vergaderen op het water of andere mogelijkheden die Rederij Celjo bied kunt u een kijkje nemen op de website. Voor alle mogelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.