Droomshutters een alternatief voor lamellen

Bent u al bekend met shutters? Deze vormen een mooi alternatief voor de bekende lamellen. Veel huishoudens hebben ervoor gekozen om lamellen voor de ramen te hangen, dit natuurlijk om het licht van buiten tegen te houden en om het zicht van buiten naar binnen te verkleinen. Maar hiervoor zijn ook veel alternatieven denkbaar zoals shutters.

 

Wat zijn shutters?

Dit zijn een soort lamellen maar dan anders. Deze kunt u aan de binnenkant van uw ramen laten monteren en vormen eigenlijk een soort tweede kozijn. In dit kozijn zijn de shutters aangebracht. Deze houden het licht tegen en hebben een mooie klassieke uitstraling. Tevens zijn ze verstelbaar zodat u ze kan aanpassen aan het licht van buiten. U kunt ze volledig openschuiven en zo maximaal van de lichtinval van buiten genieten maar u kunt ze ook wat meer gesloten houden.

Droomshutters meet ze gratis in!

Een bedrijf wat deze shutters plaatst is droomshutters. Deze professionele monteurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de shutters in te meten en er meer over te vertellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.  Voor het plaatsen kunt u een keuze maken uit de drie gangbare maten en u krijgt maar liefst 3 jaar garantie op de sfeervolle shutters!

 

Reacties zijn gesloten.