Een advocaat nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat? Het is vaak lastig om een betrouwbare, goede advocaat te vinden. Iemand waar u op kan rekenen en waar u zeker van bent dat alles goed wordt geregeld. Toch is er zo’n advocaat, namelijk Van Dalen Advocatuur. Een advocaat waar op gerekend kan worden. Iemand die u ‘s avonds en in het weekend ook kunt bereiken. Waar persoonlijk contact centraal staat zonder warrig taalgebruik. Zoekt u zo’n advocaat? Dan zoekt u Arnoud van Dalen. 

Van Dalen Advocatuur

Arnoud van Dalen is advocaat en is werkzaam in Amsterdam en omgeving. Zijn kantoor is in het centrum van Amsterdam, namelijk bijna op het Leidseplein. Arnoud is zowel advocaat als belastingadviseur en kan daardoor vraagstukken zowel civiel als fiscaal bekijken. Arnoud streeft er altijd naar om het beste resultaat te bereiken. Daar kunt u op rekenen. Bij Van Dalen Advocatuur zijn vaste prijsafspraken mogelijk. Dat is vooral erg handig als u een bepaald budget heeft. Betrokkenheid en snel contact staan hoog in het vaandel bij Arnoud. Tijdens een samenwerking is dat vooral erg prettig. Op deze manier weten beide partijen waar ze aan toe zijn.

Advocaat arbeidsrecht in Amsterdam

Een advocaat arbeidsrecht in Amsterdam gezocht? Zoek niet verder, want u bent aan het juiste adres bij Arnoud. Meer informatie? Bekijk dan de website.

Reacties zijn gesloten.