Een bijzonder merk

Afgelopen maand is mijn zus alweer 40 jaar geworden. Echter blijft het een lastige taak om elk jaar weer met een vernieuwend cadeau te komen. Toch was het dit jaar gemakkelijker om een ideaal cadeau voor mijn zus uit te kiezen, aangezien zij net bevallen is van een baby. Hiervoor is zij verhuisd naar een groter huis, en aangezien er nog vele lege plekken in het huis te vinden zijn, besloten mijn man en ik om leuke woonaccessoires van het merk Ferm Living aan te schaffen voor in haar nieuwe onderkomen.

Februari 2006

Het merk Ferm Living zal voor vele een vrij onbekende merk zijn, maar mijn zus en ik zijn al sinds februari 2006 gek van het tot nu toe vrij onbekende merk. Mijn zus beviel namelijk in februari 2006 van haar eerste dochter, en in deze zelfde maand werd voor het eerst de behangcollectie van Ferm Living op de markt gezet. Deze hebben wij destijds gekocht voor het behangen van de kinderkamer, en sindsdien heeft Ferm Living een speciale betekenis voor ons.

Wil ook jij de collectie van Ferm Living kunnen bewonderen, en ben jij benieuwd naar waar jij dit merk kan kopen? Surf dan snel naar de website van Wonen met Lef, de webshop voor de leukste woonartikelen!

Reacties zijn gesloten.