Een dagje winkelen in Apeldoorn?

Heeft u in het weekend nog niets te doen? Wilt u graag iets plannen, maar weet u niet zo goed wat? Ga dan een keer een dagje winkelen. Wanneer u een dagje plant in bijvoorbeeld een andere stad dan uw eigen, dan beleeft u een erg leuke dag. Tussendoor kunt u ergens gaan lunchen en/of ‘s avonds kunt u uiteten gaan. Kortom: een erg leuke dag! Wilt u een dagje winkelen? Dan bent u aan het juiste adres bij Winkelcentrum de Eglantier. Dit winkelcentrum is gelegen in Apeldoorn. Een dag winkelen in Apeldoorn? Kom naar de Eglantier. 

Winkelcentrum de Eglantier

In Winkelcentrum de Eglantier zijn ruim 60 winkels waar u alles vindt wat u nodig heeft. Daarnaast is er elke dinsdag een weekmarkt én het parkeren is geheel gratis. Er is genoeg te beleven bij Winkelcentrum de Eglantier; er zijn bijvoorbeeld ook veel jaarlijks terugkerende evenementen.

Winkelen in Apeldoorn?

Wilt u winkelen in Apeldoorn? Bij Winkelcentrum de Eglantier bent u aan het juiste adres. Bij hen bent u verzekerd van het feit dat u heerlijk kunt winkelen en tussendoor kunt genieten van wat lekkers en een kopje koffie of thee. Surf naar de website van Winkelcentrum de Eglantier en ontdek alle winkels

Reacties zijn gesloten.