Een Engelse vertaling door een professional

Engels is een echte wereldtaal. Dit omdat Engels in ontzettend veel landen gesproken wordt als eerste taal. Zelfs in zoveel landen dat het in elk werelddeel als moedertaal voorkomt. Daarnaast zijn er veel landen die het als tweede taal hebben en wordt het verder over de hele wereld geleerd op school of geleerd in opleidingen. Dit betekent dat we vaak Engels spreken en daarom is een Engelse vertaling soms nodig.

Hoe vertaal ik?

Dat wij Engels hebben gehad op school betekent het nog niet dat wij het geheel foutloos kunnen schrijven of lezen. Daarom is hulp van een professionele vertaler geen slecht idee als wij een document van of naar het Engels moeten vertalen of willen dat onze website voor internationale klanten te lezen is. Dat is de reden dat u naar Tongo Vertaalbureau gaat. Hier vindt u een netwerk van freelance vertalers die foutloos een vertaling voor u kunnen schrijven. Dit altijd binnen de deadline, vanaf 11 cent per woord en met een tevredenheidsgarantie voor elke klant.

Interesse?

Wilt u graag een vertaling laten uitvoeren door dit vertaalbureau in Utrecht? Waar wacht u nog op? Ga naar de website en vraag direct een vrijblijvende en gratis offerte aan of neem contact op.

Reacties zijn gesloten.