Een ervaren schildersbedrijf uit Zutphen

Bent u op zoek naar een goede schilder in Zutphen? Bouwmeester Schildersbedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring en is werkzaam in de regio Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Zwolle. Daarnaast is het team opgeleid voor verschillende schilderswerkzaamheden zoals binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking, behangwerk, betonreparaties, hout reparaties, beglazing en glas in lood.

Een ruim assortiment

In de winkel van Bouwmeester vindt u een groot assortiment aan verf en behang. Ze beschikken daarnaast over een ruime voorraad, waardoor u het product meteen mee naar huis kan nemen! Mocht u een mooi stuk behang zien uit een van de vele inspiratieboeken, dan moet dat wel even besteld worden. Het is dan na ongeveer 2 a 3 dagen leverbaar. Mocht u zelf geen kaas hebben gegeten van het behangen van uw wanden, dan neemt Bouwmeester die taak ook graag van u uit handen. Op de website vindt u al een voorproefje van de soorten behang uit het assortiment. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld “Fotobehang”. Er is geen betere manier om een bepaalde sfeer, omgeving of stad naar uw woonkamer te halen. Een foto van een bos kan uw inrichting wat rust toe brengen, terwijl een fotowand van New York leven brengt in uw woonkamer! Haal nu uw gewenste thema in huis!

Meer zien van Bouwmeester

Wilt u graag meer zien over Bouwmeester schildersbedrijf? Neem eens een kijkje in de winkel aan de Rijkenhage in Zutphen. Hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.