Een fietsmand voor de hond

Uw hond is uw allerbeste vriend. En daarom wilt u uw hond graag overal mee naartoe nemen. Ook als u lekker een stukje gaat fietsen. U kunt uw hond natuurlijk aangelijnd aan de fiets meenemen, maar dit kan niet altijd. Op wegen zonder fietspaden is het wellicht gevaarlijk om uw hond aangelijnd aan de fiets mee te nemen en voor kleinere honden is het sowieso ongeschikt om aan de fiets mee te rennen. Om alsnog uw hond mee te kunnen nemen kunt u bij Dierenwinkel Totaal een fietsmand voor de hond aanschaffen. 

Hondenfietsmand

Dierenwinkel Totaal biedt fietsenmanden voor uw hond in verschillende varianten. Wilt u en bruine rieten fietsenmand of juist liever een zwarte? U kunt er ook voor kiezen om er een metalen kap op te bevestigen zodat u niet het risico loopt dat uw hond uit de fietsmand springt. Daarnaast verkoopt Dierenwinkel Totaal ook allerlei toebehoren voor de fietsenmand en vele andere producten voor u hond zoals verzorgingsproducten, speeltjes en voeding.

Meer weten?

Een fietsenmand voor uw hond kunt u eenvoudig online bestellen op de website van Dierenwinkel Totaal of bij onze dierenwinkel nabij Groningen, namelijk in Hoogezand. Naast producten voor uw hond, verkoopt Dierenwinkel Totaal ook allerlei spullen voor al uw andere huisdieren, zoals katten, vissen, vogels en knaagdieren. Neem hier een kijkje op onze site.

 

Reacties zijn gesloten.