Een goede fietsenwinkel met juiste adviezen

Fietsen is ontzettend goed voor de gezondheid, toch doen mensen het steeds minder. Er zitten veel voordelen aan fietsen, ten eerste is het goed voor de gezondheid. Ten tweede is het goed voor de conditie en ten derde is het goed voor het milieu. Daarnaast bespaar je veel geld aan brandstof als je meer met de fiets doet en minder met de auto. 

Fietsenwinkel voor aanschaf en reparatie van fietsen en scooters

Fietsenwinkel Haarlem verkoopt zeer goede fietsen van talloze verschillende merken, alle modellen die je wenst zul je vinden bij VVR Parts. Zij verkopen mooie fietsen, gewone fietsen, sport fietsen maar ook elektrische fietsen. Daarnaast hebben ze soms mooie aanbiedingen waardoor jij jouw fiets goedkoper kunt scoren. 

Naast fietsen hebben ze ook een groot assortiment aan scooters en brommers, ze kunnen je goed adviseren en een scooter op maat voor jou bestellen. De scooters en fietsen worden met geweldige service geleverd.

Mocht je fiets of scooter kapot gaan en je hebt geen mogelijkheid om hem naar een fietsenwinkel te brengen dan kun je gebruik maken van de breng en haal service van VVR Parts. Zij halen de fiets bij je thuis op en repareren hem in de werkplaats, dan zal jouw fiets volledig gemaakt weer terug worden gebracht naar de locatie en hoef je geen tijd te verspillen aan het brengen en halen van de fiets. 

Reacties zijn gesloten.