Een high tea in Rotterdam vieren bij Restaurant de Tuin

Wilt u uw beste vriendin eens goed verassen? Bijvoorbeeld voor haar verjaardag, voor haar promotie of gewoon om te laten zien hoe blij u met haar bent als allerbeste vriendin? Dan kunt u natuurlijk een tastbaar cadeau kopen. Maar nog leuker is het misschien wel om een cadeau te kopen die overgaat in een herinnering. Wat dacht u dan van een high tea in Rotterdam bij Restaurant de Tuin? Een heerlijke manier om, onder het genot van lekker eten en drinken, bij te kletsen met elkaar en eens even goed te genieten. Dit terwijl u uitkijkt over de Kralingse Plas. Nu alleen nog een zonnetje erbij en dan wordt uw high tea ongetwijfeld onvergetelijk! 

Andere lekkernijen

Bij Restaurant de Tuin kunt u ook terecht voor andere zaken als een high tea. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een heerlijke brunch, u kunt genieten van een seizoensgebonden menu en ook met een grotere groep kunt u hier heerlijk vertoeven.

Bekijk de mogelijkheden op de website

Wilt u graag de mogelijkheden bekijken die u bij Restaurant de Tuin kunt boeken? Dan kunt u terecht op de website. Heeft u een vraag en / of een opmerking voor ze? Schroom dan niet om contact op te nemen. Zij helpen u graag verder!

Reacties zijn gesloten.