Een hip interieur is belangrijk

Voor mijn interieur kies ik graag voor een moderne maar hippe stijl. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste accessoires en de nieuwste trends qua bijvoorbeeld kleuren en vormen. Ik zoek altijd het hele internet af om zeker te weten dat mijn interieur helemaal up to date is. Geen oude meubels, geen verouderde accessoires. Alles word oprijd vernieuwd zodat ik altijd in een hip modern huisje leef.

Mijn interieur is mijn hobby

Het is mijn hobby en mijn passie, ik vind het heerlijk om te kijken op mijn favoriete website, Leflivig. Zij hebben de meest hippe producten van heel belgië en daar koop ik dan ook het liefste al mijn spulletjes. Ze hebben merken als house doktor die mij erg aan staan. Maar niet alleen dit merk is ontzettend leuk, het is ook nog eens goed te combineren met eigenlijk alle andere merken die de website verkoopt. 

House doctor is een merk uit Denemarken met een prachtig assortiment. Ze hebben altijd unieke, orginele en eigentijdse woonaccessoires, meubels en lampen. Wonen met lef staat continu vol met prachtige kussens, lampen en voerkleden. Ik ben persoonlijk erg fan van House doctor en blijf dit merk zeker bestellen bij lefliving, zij hebben nu eenmaal het mooiste assortiment. 

Reacties zijn gesloten.