Een liedje vertalen kan gewoon op songtekstvertalen.nl

Heb je een bepaald liedje wat je graag luistert, maar waarvan je eigenlijk geen idee hebt van wat ze precies zeggen? Muziek kan al een hele hoop vertellen op zich, maar om echt achter de betekenis van een lied te komen heb je een goede vertaling nodig. Dit hoef je echt niet woord voor woord zelf te doen. Via een online tool kan je gemakkelijk je liedje vertalen!

Twee stappen tot een vertaling

Via de website songtekstvertalen.nl kan je gemakkelijk het liedje laten vertalen. In een tekstvak plak je de orginiele tekst, vervolgens klik je op ‘vertaal’ en het liedje komt er zo uitgerold! Je kan ook alvast even tussen de andere vertaalde teksten kijken en zien of je liedje er al tussen staat. Wie weet kom je nog andere songteksten tegen waarvan je eigenlijk ook altijd al nieuwsgierig was van wat ze zongen. En straks zal jij deze nummers op een heel andere manier beleven. Klinkt goed he?!

Meer weten over het liedje vertalen?

Surf naar de website van songtekstvertalen.nl en ga direct aan de slag met het vertalen van jouw liedje. Of kijk eens rond naar de diverse mogelijkheden en geniet straks optimaal van jouw lievelingsliedje, zowel de muziek als de tekst!

Reacties zijn gesloten.