Een mediator inzetten bij je scheiding

Een scheiding is geen leuke gebeurtenis. Naast dat het geen leuke gebeurtenis is, moeten er ook nog veel dingen geregeld worden bij een scheiding. Iets waar je op dat moment helemaal niet op zit te wachten en ook geen zin in hebt. Echter wil je dit wel goed met je partner regelen. Samen met de mediator in Assen kan je wellicht verder geholpen worden.

Mediator Assen

De mediator in Assen, ook wel Mediatorpraktijk Noord Nederland genoemd, kan jullie helpen bij het zetten van een stap in je nieuwe leven. Een mediator zorgt namelijk voor conflictbemiddeling. Doormiddel van een onafhankelijke bemiddelaar ga je samen met je (ex)-partner opzoek naar een geschikte oplossing voor jullie probleem. Bij de mediator in Assen, zorgen jullie ervoor dat jullie een oplossing krijgen die jullie beide kunnen aanvaarden.

Waarom zou je kiezen voor Mediatorpraktijk Noord Nederland in Assen? Deze mediator heeft een goede samenwerking met andere specialisten en zorgt voor integriteit. Hiernaast is er een vlotte afwikkeling en wordt het in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekeraar.

Wil jij ook graag geholpen worden door Mediatorpraktijk Noord Nederland? Neem dan gewoon even contact met ze op via de website. Deze informatie aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend, wat erg fijn is!

Reacties zijn gesloten.