Een mobiele werkbon

Wanneer u op zoek bent naar een systeem voor een mobiele werkbon, bent u bij LAMA Consultancy aan het juiste adres. LAMA biedt u mobiele werkbon oplossingen voor meer efficiency en resultaat voor uw service of onderhoudsorganisatie.

LAMA Consultancy

LAMA levert Maintenance Management oplossingen aan organisaties in verschillende branches, zoals Infra, Transport en Industrie. De aanpak van LAMA is procesgericht en gebaseerd op ISO 55000. Zij realiseren concrete verbeteringen voor uw onderhoudorganisatie op het gebied van werkorder management, preventief onderhoud, inkoop, artikel en voorraadbeheer, configuratie management, finance en control en IT. Voor een mobiele werkbon moet u zijn bij LAMA. U bespaart hiermee tijd, verbetert de inzetbaarheid van medewerkers en u kunt betrouwbare gegevens efficiënt verzamelen. De voordelen van een mobiele werkbon zijn dat u snel automatisch kunt factureren, zonder papierwerk rapportages en analyses kan maken, eenvoudig uren kunt schrijven, een volledig overzicht heeft van actuele voorraden en een eenvoudige communicatie met de buitendienst.

Informatie en contact

Bij LAMA Consultancy geloven ze dat eenvoud de sleutel is tot succes in onderhoud. Bent u benieuwd naar het systeem? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met LAMA Consultancy. Zij helpen u graag verder en staan altijd voor u klaar.

Reacties zijn gesloten.