Een onderwijs vakbond

Wanneer u werkzaam bent op het HBO, MBO of VO kunt u lid worden van de UNIENFTO. De UNIENFTO staat op voor de belangen en behoeften van iedereen die werkzaam zijn in de beroepskolom en in het VO wanneer de overheid nieuwe regelingen maakt. Bij de UNIENFTO staat hoge kwaliteit, korte lijnen met snelle reacties, brede kennis van alle zaken en mensen die ervaring hebben in het onderwijs. Wanneer u over de UNIENFTO hebt kunt u praten een bond met een gedegen traditie die de zorg van uw recht op zich neemt. UNIENFTO is dan ook dé bond voor iedereen werkzaam in de beroepskolom. Als u zich aansluit bij de onderwijs vakbond UNIENFTO profiteert u van diverse voordelen. 

Aansluiten bij de UNIENFTO

 

Sluit u zich nu aan bij de UNIENFTO dan krijgt u individuele rechtsbijstand, advies op maat en primaire vakbond onderhandelingen. Ook hoeft u een lage contributie te betalen wat zich terugverdiend door akkoorden die met met verschillende vakbonden zijn gemaakt.

Voor meer informatie over de UNIENFTO kunt u terecht op de website. Wanner u lid wil worden kunt u hier ook terecht. Wilt u contact opnemen met een van de medewerkers? Dit kan door middel van telefoon en/of mail. Een van de medewerkers zal u dan vriendelijk verder helpen.

Reacties zijn gesloten.