Een ooglidcorrectie: wat houdt het precies in?

Een ooglidcorrectie: wat houdt het precies in? Een correctie en / of een ingreep laten uitvoeren klinkt vaak wat eng. Maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Daarnaast kan een ooglidcorrectie een echte uitkomst bieden wanneer u bijvoorbeeld al een lange tijd last heeft van hangende oogleden. Hangende oogleden kunnen zorgen voor een vermoeide blik, daarnaast voelt u zich er vaak ook constant vermoeid door. Dit doordat de oogleden uw zicht belemmeren en u dus niet meer optimaal kunt zien. Daarnaast kan het ook hoofdpijn opleveren en zorgen voor gevaarlijke situaties. Autorijden met ogen die niet meer optimaal zien is bijvoorbeeld niet echt verantwoord. 

Over de ingreep van een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep maar het is heel erg begrijpelijk dat u daar toch zenuwachtig over kunt zijn. Daarom kunt u op Huisartskliniek.nl al veel lezen over de ingreep. Stap voor stap wordt er uitgelegd in verhaalvorm wat u te wachten staat bij een ooglidcorrectie. Zo kunt u zich vast mentaal voorbereiden. Uiteraard gaat u eerst ook in gesprek met een huisarts van Huisartskliniek.nl.

Bekijk het online

Wilt u dus graag meer lezen of wellicht een videoclip bekijken? Daarvoor verwijzen wij u door naar de website van Huisartskliniek.nl.

Reacties zijn gesloten.