Een slowjuicer door Greenis Europe

Vruchtensap in de supermarkt is niet per definitie gezond. Niet omdat het ongezond is, maar omdat het sap ongezonder is gemaakt. Dit betekent dat het vruchtensap gemengd is met water. Hier door gaat natuurlijk een gedeelte van de smaak verloren, waardoor er vervolgens weer suikers of zoetstoffen toegevoegd worden. Dit is natuurlijk niet het vruchtensap waar u om vraagt, dus daarom is het beter om vruchtensap en smoothies zelf te maken. Dit kan door Greenis Europe.

Slowjuicers

Greenis Europe is een bedrijf wat gespecialiseerd is in apparaten die sappen en smoothies maken. Dit zijn slowjuicers. Die zijn niet de reguliere fruitpersen. Slowjuicers zijn de beste fruitpersen die er zijn. Dit komt omdat de slowjuicers niet gebruik maken van hitte tijdens het zeven en persen en omdat het op een langzame manier gebeurt. Dit zorgt ervoor dat er heel veel voedingsstoffen behouden worden en zo de sappen ultra gezond zijn. U heeft dus volledige controle over de ingrediënten én de voedingsstoffen van het fruit worden bijna optimaal gebruikt in het sap.

Bestellen

Ga naar de website van Greenis Europa om een slowjuicer te bestellen. Verzendkosten zijn gratis en vaak heeft u de slowjuicer de volgende dag al in huis. Kijk voor het assortiment en alle belangrijke informatie ook op de website.

Reacties zijn gesloten.