Een sociale werkplaats in de buurt van Leiden

Packstore is een bedrijf dat zich bezighoudt met zaken op het gebied van inpakken en ompakken van goederen en allerlei logistieke zaken. Dit bedrijf werkt onder andere met mensen die vanwege een bepaalde reden niet heel gemakkelijk aan werk komen op de arbeidsmarkt. Deze sociale werkplaats in de omgeving van Leiden biedt deze mensen de mogelijkheid om aan het werk te gaan en zichzelf verder te ontwikkelen. 

Voordelen

Als u kiest voor Packstore kiest u voor een bedrijf die zich nadrukkelijk bezighoud met maatschappelijk verantwoord ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. Zij bieden mensen weer de kans om aan de slag te gaan. Daarnaast staan de wensen van u altijd centraal en doen zij er alles aan om u zo optimaal mogelijk te helpen. Zo kunt u hier ook in de weekenden en in de avond terecht. Daarnaast hanteren zij scherpe prijzen en staat een goede kwaliteit altijd voorop.

Geïnteresseerd

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Packstore en wilt u graag meer informatie? Bezoek dan de website van dit bedrijf. Hier kunt u terecht voor meer informatie over het bedrijf en over de mogelijkheden. Ook vindt u hier enkele referenties. Tevens kunt u via de website eenvoudig een geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Reacties zijn gesloten.