Een uitgebreid assortiment aan kroonluchters vindt u bij De Rode Hoeve

Staat u ook altijd versteld van de prachtige kroonluchters die u wel eens ziet tijdens een rondleiding in een oud kasteel of paleis? U hoeft echt niet helemaal naar Frankrijk als u deze sierlijke kroonluchters in het echt wilt bewonderen. De Rode Hoeve is een kroonlucteratelier dat 1000 verschillende soorten kroonluchters, plafonnières en wandlampen voor u klaar heeft hangen. Als u op zoek bent naar een klassieke Franse kroonluchters kunt u hier dus ook gewoon terecht.

Een groepsrondleiding bij De Rode Hoeve

Als u met minimaal 10 personen geïnteresseerd bent in een rondleiding kunt u een speciaal arrangement aanvragen waar de eigenaar u uitleg geeft over de geschiedenis vn de (kerk) kroonluchter. Daarnaast kunt u de honderden andere exemplaren bewonderen. Naast de 7 verschillende showruimtes heeft de Rode Hoeve ook een mooie toontuin van maarliefst 4500 vierkante meter. U kunt hier dus een heerlijk dagje uit van maken.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden om een kroonluchter te kopen of te bewonderen, dan kunt u op dit op de website aanvragen. U kunt hier natuurlijk ook gewoon een afspraak maken. Heeft u nog vragen? Neem dan zeker even contact op met de Rode Hoeve. Zij helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.