Een verloskundigenpraktijk in Den Haag met aantoonbare kwaliteit

Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd horen bijzondere momenten te zijn, waarbij je volledig op de steun van naasten en zorgverleners wilt kunnen vertrouwen. Een belangrijk persoon gedurende deze periode is de verloskundige. De verloskundigen van verloskundigenpraktijk Otis in Den Haag hebben passie in hun werk en zorgen ervoor dat u deze periode onbezorgd kunt genieten van de mooie momenten met uw baby.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Verloskundigenpraktijk Otis is aangesloten bij de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van verloskundigen). Daarnaast nemen ze ook deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden in de regio Den Haag. Ze zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste regels en zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk behandeld wordt.

De voordelen van Otis

Als je kiest voor verloskundigenpraktijk Otis kun je rekenen op meerdere controles tijdens je zwangerschap, hulp na je bevalling, een eventuele nacontrole, een aantoonbare kwaliteit en altijd antwoord op al je vragen. Bij Otis ben je geen nummertje, maar geven de mensen echt om jou en je baby.

Schrijf je in

Wil je je ook graag inschrijven bij verloskundigenpraktijk Otis? Schrijf je dan in via de website. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij kunnen u helpen bij het beantwoorden van al uw vragen. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Verloskundige Haga Ziekenhuis.

Reacties zijn gesloten.