Een weekendje weg in een B en B in de omgeving van Maastricht

Wilt u binnenkort graag een keer een weekendje weg met uw partner en gaat u het liefst naar een B en B in de omgeving van Maastricht? Dan bent u bij Bed & Breakfast Pincky aan het juiste adres. Bij deze Bed & Breakfast kunt u tegen een scherpe prijs een kamer inclusief ontbijt reserveren. De omgeving van deze Bed & Breakfast biedt enorm veel mogelijkheden. Zo kunt u hier bijvoorbeeld heen gaan om even helemaal tot rust te komen, maar ook als u graag actief bent is dit de ideale plek voor u! 

Mogelijkheden

De hoofdstad van Limburg, Maastricht, ligt op slechts een half uur afstand van de Bed & Breakfast. Daarnaast vindt u in de omgeving ook een groot aantal natuurparken waar u naar toe zou kunnen gaan. Ook de sportieve mensen zijn hier aan het goede adres. In de omgeving kunt u namelijk ook prachtige fietstochten en wandelingen maken.

Een kamer reserveren

Wilt u graag een kamer reserveren bij Bed & Breakfast Pincky? Ga dan snel naar de website. Via de website heeft u de mogelijkheid om direct een kamer te reserveren. Hier kunt u ook het telefoonnummer vinden indien u dit liever telefonisch doet. Op de website vindt u tevens een compleet overzicht van wat er te doen is in de omgeving.

 

Reacties zijn gesloten.