Elektronisch ondertekenen

Wil jij ook graag eenvoudig je documenten elektronisch ondertekenen? Maar weet je niet hoe dat moet of bij wie je dan moet zijn? Zoek dan niet verder en kijk eens op de site van Evidos.nl

Wie is Evidos?

Evidos is een bedrijf die gespecialiseerd is in digitale ondertekening. De afkorting van hun bedrijfsnaam is dan ook Evidence in Online Service. Hiermee wordt ‘zeker zakendoen op het internet’ bedoeld. Evidos is een marktleider op het gebied van elektronisch ondertekenen. Bij het bedrijf is het mogelijk om documenten en formulieren digitaal te kunnen ondertekenen, waarmerken of aangetekend te versturen. Het fijne hiervan is dat je daarom nooit meer documenten moet uitprinten die eerst op papier ondertekend moesten worden. Dit scheelt veel printwerk en is ook nog sneller om te versturen!

Diensten voor digitale ondertekening

Evidos heeft meerdere oplossingen voor het elektronisch ondertekenen. Deze oplossingen zijn afhankelijk aan wat de klant wil en hoe zijn bedrijf eruit ziet. Evidos biedt de volgende diensten aan door digitale ondertekening:

  • SimpleSign Pad (voor ondertekening met een digitale pen)
  • SimpleSign Bulk (gekoppeld aan je eigen systeem in bulk PDF of XML ondertekenen)
  • Ondertekenen.nl (Documenten uploaden, verzenden en ondertekenen)
  • Simple Sign Mobile (Via een app)
  • Simple Sign Desktop (Vanaf je PC of laptop)

Wil jij ook graag digitale ondertekening op je documenten? Ga dan eens naar de website van Evidos en bekijk daar wat ze voor jou allemaal kunnen betekenen.

 

Reacties zijn gesloten.