Extra ruimte nodig? Tussenvloeren.nl kan voor u een tussenvloer maken

Wanneer uw onderneming groter wordt en groeit dan is dit uiteraard een heel goed teken. Minder fijn is het als u daardoor eigenlijk te weinig ruimte hebt in uw huidige pand. Bijvoorbeeld omdat u zo tevreden bent met de locatie of de ambiance van uw huidige pand. Verhuizen of verbouwen hoeft niet altijd! Wij van Tussenvloeren.nl helpen u graag middels een andere manier aan meer ruimte. Wij kunnen voor u een tussenvloer maken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Hoe werkt een tussenvloer van Tussenvloeren.nl?

Een tussenvloer is een extra verdiepingsvloer. Hierdoor kun je meer werkruimte creëren en extra opslag krijgen. Zo hoeft u dus helemaal niet na te denken over een verbouwing of een verhuizing. De tussenvloeren van Tussenvloeren.nl worden geheel op maat gemaakt. Tevens zijn de tussenvloeren demonteerbaar en uit te breiden. Leidingen van water en elektra kunnen wij, indien u dit wilt, in de vloer verwerken. Ga voor meer informatie naar onze website.

De website voor alle informatie

Voor meer informatie over onze tussenvloeren kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd van harte verder. U kunt op onze website ook direct een offerte aanvragen.

Reacties zijn gesloten.