Familiebedrijf Van der Bruggen zorgt voor persoonlijke service

Op zoek naar een persoonlijke aanpak als het aankomt op uw administratie? Als het om uw eigen onderneming gaat is het niet prettig als u als nummertje wordt behandeld. Dat is het voordeel van een ervaren Familiebedrijf. Ze zijn betrokken bij u als ondernemer en zijn meer dan alleen een adviseur. Administratiebureau Van der Bruggen is zo’n familiebedrijf waarbij u terecht kunt voor al uw administratieve zaken. 

Van der Bruggen

Administratiekantoor van der Bruggen bestaat al sinds 1981 en is opgericht door Jan Van der Bruggen.  Al die tijd is het in handen van de familie gebleven en zijn ze nog steeds in Utrecht gevestigd. Dankzij de expertise en ervaring van Jan, bent u verzekerd van een vertrouwde wisselwerking. Zijn zoon Ron is geeft af en toe een frisse blik op de zaken en zorgt ervoor dat het bedrijf met zijn tijd meegaat. Ook als het aankomt op de nieuwe digitale technieken in de administratie. Hierdoor ervaart u als klant het beste van twee werelden. Daarnaast worden de medewerkers steeds bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Kosteloos kennismaken

Van der Bruggen vindt het erg belangrijk dat u met een goed gevoel overstapt naar een nieuw administratiekantoor. Maak daarom gebruik van het gratis kennismakingsgesprek en ervaar zelf de prettige service van dit familiebedrijf. Ga direct naar de website door op deze link te klikken: Administratiekantoor Utrecht.

Reacties zijn gesloten.