Feestzaal in Rotterdam nodig?

Geeft u binnenkort een feest en bent u nog op zoek naar een feestzaal in Rotterdam om daarvoor af te huren? Zoek dan niet verder! Wij hebben dé perfecte locatie voor u gevonden, namelijk Restaurant de Tuin. Hier kunt u altijd terecht voor het huren van een zaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje, een huwelijksfeest of een familiereünie. Welke reden uw feestje ook heeft: Restaurant de Tuin staat voor u klaar om er een top dag / avond van te maken! Vanwege haar ligging is deze locatie zo bijzonder en geschikt. Restaurant de Tuin ligt namelijk aan de Kralingse Plas, wat voor een fenomenaal uitzicht zorgt, en bij het Kralingse Bos. Rotterdam ligt slechts op een steenworp afstand.

Het prachtige Rotterdam

Rotterdam. De mooie moderne stad vol diversiteit, nationaliteiten en geweldige architectuur. Rotterdam wordt niet voor niets het New York van Nederland genoemd: geheel terecht als u het ons vraagt. Rotterdam is een bruisende stad vol hectiek.  Gelukkig kunt u daar soms ook even aan ontsnappen. Bijvoorbeeld bij Restaurant de Tuin. Hier vindt u een oase van rust in een prachtige omgeving! Genieten geblazen.

Bekijk de mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Restaurant de Tuin te bieden heeft? Surf dan even naar de website voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.