Fietsen kopen in Haarlem

Woon jij in Haarlem of in de omgeving van Haarlem en ben jij gek op fietsen? Of ben je juist absoluut niet gek op fietsen en wil je daarom iets snellers waarmee je van A naar B kunt komen? Dan kun je eens een kijkje nemen bij VVR Parts

Dit is een fietsenwinkel in Haarlem die een heel goede service heeft voor het kopen en repareren van fietsen. De mensen beschikken over heel veel kennis en ervaring op gebied van fietsen en fietsen repareren. Daarnaast verkopen ze talloze verschillende merken en modellen, voor ieder wat wils.

Ze zijn beschikbaar op iedere dag van de week en dit is ontzettend handig en fijn voor de mensen die het lastig vinden om langs een fietsenwinkel te gaan vanwege het tijdgebrek. Daarnaast hebben ze ook nog eens een geweldige ophaalservice die jouw fiets kan ophalen en thuisbrengen zodra het gerepareerd moet worden. Op deze manier hoef je niet eens de deur uit om jouw fiets te laten repareren.

Ook voor scooters kun je hier terecht

Maar niet alleen op gebied van fietsen doet VVR Parts het goed, ook andere tweewielers als scooters en brommers weten zij veel van. Zij kunnen jou een heel mooie scooter verkopen waar je vele jaren gelukkig mee bent.  

Reacties zijn gesloten.