Full operarional lease of netto operational lease? U kunt kiezen bij H4carlease

Denkt u erover om een Renault Clio te leasen of om uw medewerkers een leaseauto aan te bieden? Bij H4carlease bepaalt u zelf op welke manier u een auto wilt leasen. Dit kan bijvoorbeeld met door middel van full operational lease, maar ook via netto operational lease.

De verschillen tussen operational lease en netto operational lease

Bij full operational lease kiest u voor het volledige pakket en geeft u alles uit handen. Op deze manier houdt u genoeg tijd over voor de belangrijkere zaken van uw onderneming. H4carlease regelt dan de bestelling, financiering, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden, brandstofbeheer en eventueel uw bekeuringenbeheer. Uiteraard kiest u zelf wat u allemaal uit handen wilt geven. Al deze werkzaamheden zijn optioneel. Bij netto operational lease heeft u zelf de touwtjes in handen over het beheer van uw leaseauto. H4carlease zal dan wel de financiering, bestelling en houderschapsbelasting regelen.

Meer informatie overH4carlease

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Op de website krijgt u al een goed overzicht van de mogelijkheden. Hier staan ook de actuele beschikbare leaseauto’s in een handig overzicht. Om direct naar de website te gaan klikt u hier.  Heeft u vragen? Bel gerust met een van de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.