Fysiotherapie in Doetinchem

U kunt terecht bij het Centrum voor Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem voor alles wat valt onder algemene Fysio- en Manuele therapie, maar u kunt ook terecht voor Kaak- en Sportfysiotherapie. Bij fysiotherapie Doetinchem zijn ze gespecialiseerd in chronische klachten van het bewegingsapparaat, die een specifieke aanpak nodig hebben.

In de praktijk

De praktijk van Fysiotherapie & ShockWave Doetinchem staat bekend om de nieuwste technieken. Zo gebruiken zij Echografie en ESWT ShockWave. Deze nieuwste technieken en behandelingen zorgen ervoor dat verloop van uw revalidatieproces sneller en efficiënter gaat. Er kunnen klachten worden behandeld, die vroeger niet konden worden bestreden. Samen met u stellen zij een behandel en preventieplan op. Hierdoor worden uw huidige problemen effectief en volgens een gepersonaliseerd plan behandeld en proberen zij het opnieuw optreden van klachten te voorkomen.

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met Fysiotherapie & Shockwave Doetinchem? Dat kan zonder een verwijzing. U kunt contact opnemen via telefoon of mail. Op de site vindt u de contactgegevens en meer informatie. Bij de praktijk in Doetinchem hopen ze u te kunnen helpen met hun behandelingen en staan ze altijd voor u klaar. Ook kunt u zich inschrijven voor een vrijblijvende afspraak met fysiotherapie in Doetinchem.

Reacties zijn gesloten.