Gebruik een fax server van Infominds!

De communicatiestromen kunnen binnen een bedrijf soms langs elkaar heen lopen. Zeker als er via verschillende middelen met elkaar maar ook met de klant wordt gecommuniceerd. Denk hierbij aan telefonisch, e-mail, postaal maar ook via de fax. Door de communicatiemiddelen met elkaar te integreren wordt tijd en geld bespaard. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Een bedrijf wat je hierbij kan helpen is Infominds!

Wat biedt Infominds precies aan?

Infominds is een manier om de fax server te regelen. Bij veel bedrijven komen faxen nog binnen via het fax apparaat en worden vrijwel direct geprint. Dit is alleen niet altijd handig en het kost veel papier en inkt. Een mogelijkheid om dit op te lossen is door de faxmaterialen naar de e-mail te versturen. Dit kan door midde van Infominds. Zo komt communicatie met klanten allemaal via een kanaal binnen. Dat houdt het overzichtelijk en toch hebben klanten, indien gewenst, de mogelijkheid om via de fax te reageren.

Wil je meer weten over Infominds?

Er staat van alles beschreven op de website. Ook kan je contact opnemen met een van de medewerkers die je graag meer over Infominds vertellen. En straks heb jij ook je eigen fax server, klik daarvoor hier.

Reacties zijn gesloten.